Leuk  je te ontmoeten!

Ik ben Annet  |  Een ervaren Marketeer & Project Manager, een intuïtie volger, m'n eigen persoonlijke ontwikkeling expert, happiness manager en een liefdevolle vriendin.  

Na een aantal jaar 'soul-searching' heb ik in 2018 mijn gevoel en intuïtie gevolgd en mijn 8-5 kantoorbaan opgezegd. Sindsdien heb ik een wereldreis gemaakt, heb ik een aardbeving overleefd en heb ik een mooie, persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt onder begeleiding van mijn fantastische coach Eleni Meraki


it hasn't been the easiest  year,
but by far the one that made me grow.

En nu in 2019 woon ik in het zonnige Valencia in Spanje, ben ik happy met mezelf en werk ik voor Vrouwelijke Entrepreneurs als Marketing sidekick!

Mijn Missie

Supporting Female Coaches with whom I feel connected.

Taking on those Marketing jobs they don't have time for, don't know how to or simply don't want to do.

Be their trustworthy Marketing sidekick on demand. 

IK BEN EEN ENTHOUSIASTE MARKETEER MET OOG VOOR DETAIL EN EEN NEDERLANDSE 'GETTING THINGS DONE' MENTALITEIT. 

Mijn vaardigheden 
Plannen & Organiseren I Oog voor detail, soms zelfs perfectionistisch I Gedreven I Oplossingsgericht I Proactief I Samenwerken

Mijn karaktereigenschappen
Nuchter I Loyaal I Enthousiast I Sociaal I Inlevingsvermogen (Empathie)

Als een Marketeer combineer ik mijn vaardigheden & karaktereigenschappen, mijn >10 jaar marketingervaring in B2C & B2B en mijn drive om jou als female coach, die zich met haar bedrijf focust op female empowerment, te ondersteunen.

Ik help je groeien. Ik werk 1:1 met je en ondersteun je door tijdrovende taken uit handen te nemen >>> meer tijd voor wat je leuk vindt, waar je goed in bent en om je business naar de next level te brengen. 

hoe beginnen we?  >>

Enthousiast geworden?